3 gode grunde til at vælge en BMC-cykel

Måske kender du allerede cyklerne, fra det anerkendte mærke BMC, som er kendetegnet ved deres flotte og solide cykler. Hvis ikke du allerede kender det anerkendte cykelmærke fra Schweiz, kan du her få 3 gode grunde til, hvorfor du bør vælge en BMC-cykel.

#1: Vælg en cykel i verdensklasse

Der er mange gode grunde til at vælge en cykel, fra det Schweiziske mærke BMC. De er blandt andet kendetegnet for deres robuste racercykler, som er fremstillet i den bedste kvalitet, og med et øje for selv den mindste detalje. Se et udvalg af cykler fra BMC her.

Cyklerne fra BMC er også anerkendt af nogen af de dygtigste triatleter og cykelryttere. I 2011 vandt Cadel Evans blandt andet Tour de France, da han krydsede målstregen, på en racercykel fra den anerkendte cykelproducent.

Deres cykler er produceret og designet af erfarne cykelentusiaster, som ved hvad det kræver at fremstille en cykel, i en kvalitet af denne kaliber. Med en cykel fra BMC, får du en cykel som kan holde i rigtigt mange år frem, og som kan gå videre fra generation til generation.

#2: Fokus på både komfort og hastighed

Når du skal vælge en ny cykel, er det ikke kun design og hastighed det handler om. Det er vigtigt at cyklen også er komfortabel, især hvis den skal bruges til hverdagsbrug. Det ved de erfarne cykel specialister fra BMC godt, og derfor er der også lagt vægt på komforten.

Cyklerne er måske designet til at komme hurtigt frem, men det betyder ikke at du skal gå på kompromis, med komforten. Hvis du vælger en cykel fra BMC, får du nemlig mulighed for at kombinere de to ting, uden at miste hverken hastighed eller komfort.

#3:Vælg en pålidelig cykel i god kvalitet

De fleste mennesker har prøvet at have en cykel, som bliver ved med at gå i stykker, gang på gang. Dette vil dog ikke være tilfældet, hvis du vælger at købe en ny cykel fra BMC. Cyklerne er nemlig bygget til at være i brug, på både landeveje og cykelstier verden over.

Der er ikke noget værre, end når ens cykel går i stykker på vej til arbejde, eller studie. Så hvis du er træt af at købe cykler, som rasler og falder fra hinanden, så har du altså endnu en god grund, til at vælge en kvalitetscykel fra BMC.