Aykasa er som skabt til børneværelset

Har du længe været på udkig efter den bedste form for opbevaring til børneværelset, så er du på rette vej. Aykasa er som skabt til børneværelset, og vil til hver en tid gøre hverdagen en tand nemmere for både barn og forældre. Aykasa fås i de flotteste og mest strålende farver, som passer perfekt til børneværelset. Barnet vil med garanti have mulighed for at vælge han eller hendes ynglingsfarve pga. det brede sortiment. Aykasa foldekasser vil give børneværelset en kant af personlighed, samtidig med den bedste stemning. Foldekasserne vil til hver en tid trække på smilebåndet hos både barnet selv, men ikke mindst gæster.

 

Aykasa er den bedste form for opbevaring på børneværelset. Der kommer i den grad orden og sortering på børneværelset ved hjælp af Aykasa. Aykasa giver et overblik for både børn og forældre. Der vil i den grad komme styr på legetøjet ved hjælp af Aykasa. Barnet vil have lettere ved at tilgå han eller hendes legetøj, og vide hvor det forskellige legetøjsdele er. Dermed vil forældre slippe for at rydde op efter deres lille guldklump 24/7, da foldekasserne indleder barnet til at lægge tingene på plads efter brug.

 

Skab et overblik på børneværelset

 

Aykasa har mange skønne fordele, som er helt uundværlige for enhver børnefamilie. Aykasa kan benyttes i alle hjemmets rum, både på børneværelset, toilettet, stuen og ikke mindst soveværelset. Foldekasserne giver hjemmet et ekstra pift af personlighed og en kant af kærlighed. En af de skønne fordele Aykasa har er bl.a. nogle af deres smarte funktioner. Foldekasserne kan stables ovenpå hinanden, dermed fylder de intet på børneværelset. Dermed vil der til hver en tid være plads til flere timers leg på gulvet, uden at gulvpladsen skal bruges på opbevaring.

 

Aykasa har de mest perfekte størrelser, de fås i 3 forskellige størrelser, som er mini, midi og maxi. Alle størrelserne er helt perfekte til børneværelset, og dermed kan man bruge dem til alle former for opbevaring. Kasserne kan både bruges til at opbevare barnets legetøj, tøj og evt. små genstande. Barnet vil med garanti få et stort overblik ved hjælp af kasserne. Barnet vil kunne være med til at vælge tøj til enten skoledagen eller børnefødselsdagen. Derudover vil foldekasserne indlede barnet til at lægge han eller hendes ting på plads efter brug, som forældrene med garanti vil sætte stor pris på.

 

  • Aykasa fås i 3 størrelser, som er mini, midi og maxi.

 

  • Aykasa mini har målene 27x17x11 cm

 

  • Aykasa midi har målene 40x30x14 cm

 

  • Aykasa maxi har målene 60x40x22 cm

 

  • Aykasa foldekasser er den mest perfekte og funktionelle opbevarings løsning

 

Giv et overblik

 

Det er særligt væsentligt at give et overblik på børneværelset. Det er vigtigt at have et overblik over sine ting, som kan gøres ved hjælp af  organisering. Organiseringen vil til hver en tid give mere overskud i hverdagen og formindske stressfulde øjeblikke.

Det er særligt væsentligt at have et organiseret børneværelset, da børn ofte har det med at rode, med alt deres forskellige legetøj. Børn har det med at foretage sig mange ting af gangen, da de hurtigt skifter fra legetøj til legetøj. Ved hjælp af organiseringen har både forældre og børn lettere ved at finde sine ting igen. Derfor vil et organiseret børneværelse hjælpe med at holde styr på alt rodet, og dermed give mere overskud, selv i de travle hverdage. Aykasa hjælper til hver en tid med organisering på børneværelset, som vil give det bedste overblik, både for børn og voksne.