Gaffeltrucken – en velkendt og elsket maskine

Gaffeltrucken – en velkendt og elsket maskine

Gaffeltrucken kender du sikkert til. Det ville i hvert fald være helt vildt, hvis du ikke gør. For gaffeltrucks kan man finde så mange forskellige steder. Og gaffeltrucks kommer i så mange forskellige former og farver, at man bliver næsten helt svimmel, hvis man prøver at sammenholde dem alle op i ens hoved med sin forestillingsevne. Det kan derfor synes redundant med endnu et skriv om denne maskine. ”Gaffeltrucken, hvorfor skal vi dog høre mere om denne maskine? Den er jo allevegne, og der ligger så mange tekster på google om den. Er det nu virkelig nødvendigt med endnu en tekst? Med endnu et skriv?” kunne du som læser måske spørge. Det vil jeg lade være op til eftertiden at vurdere. Det vil jeg lade mine læsere, dig og de kommende, vurdere. Måske dette lille skriv alligevel kan være i stand til at bibringe med ny viden. Uanset hvad. Gaffeltrucken kan man da næsten ikke høre nok om. Gaffeltrucken kan man da næsten ikke skrive nok om. En så ædel maskine fortjener også en proportionel hyldest. Dvs. at gaffeltrucken fortjener al den plads, som de mange tekster udfylder i googles næsten uendelige hav af information. Lad os fylde dette hav endnu mere op. Lad os fylde det op med mere viden. Mere viden om gaffeltrucken for at yde dens funktioner retfærdighed.

Gaffeltrucken – en alsidig maskine

En af grundene til, at gaffeltrucken til stadighed bliver ved med at levere materiale, der kan skrives om, må være dens alsidighed. Når jeg siger ”gaffeltruck” burde der poppe en masse forskellige billeder op i dit hoved. En gaffeltruck er nemlig ikke blot én slags maskine, men er betegnelsen for mange forskellige maskiner, der alle med sine gafler fragter og løfter paller og gods. De er alle sammen i familie med hinanden, kunne man måske sige. Denne type af maskine er altså, som sagt, noget så alsidig. Og nu hvor der er så mange forskellige modeller i denne familie, så bliver denne maskine til en kilde, som man til stadighed kan øse af og fra, hvis man vedvarende og igen og igen får som opdrag at skulle skrive tekster om denne prægtige maskines finurlige og magiske virke.

Gaffeltrucken – forskellige modeller

Nu hvor jeg har kævlet så meget om, hvor meget stof denne maskine bliver ved med at bibringe, er det vist på sin plads at nævne nogle maskiner, så jeg kan dokumentere, bevise og illustrere, at det virkelig er tilfældet, at det er en alsidig maskine. Og hvor skal jeg dog starte? Hvor skal man mon begynde? Men hov, jeg skal også passe på, at jeg ikke løber tør for plads. Jeg skal passe på, at denne artikel ikke kun forbliver en metaartikel om, hvor meget man kan skrive om denne maskine, uden rent faktisk at skrive om netop denne maskine. Jeg risikerer, at artiklen kun bliver og forbliver tom luft, i forsøget på at skrive nogle bevingede ord om en maskine, der fortjener bedre. Gaffeltrucken fortjener en god artikel.