Er det helt umuligt at købe snus i Danmark?

Snus online

Det har i en række år ikke været muligt at købe snus i Danmark. Mange tror dog, at der er en mulighed for at omgå dette, men det er der ikke – i hvert fald ikke uden at bryde loven.

Blandt andet er der mange, der tror, at man blot kan bestille snus online. Det er heller ikke muligt, da det ikke blot er butikker, der har fået forbud mod at sælge snus – det gælder bestemt også for de danske webshops.

Det vil sige, at det ganske enkelt ikke er muligt at købe snus på det danske marked, hvorfor man er nødt til at finde et alternativ. Heldigvis findes der især ét alternativ, som tiltaler de fleste snusbrugere.

Skift fra snus til nikotinposer

Hvis du gerne vil gøre det lettere for dig selv at få stillet dit nikotinbehov, bør du droppe snus. I stedet bør du skifte til nikotinposer, som er et produkt, der minder rigtig meget om snus.

Nikotinposer er nemlig også små poser, du skal have under din overlæbe. På lige fod med snus, er der naturligvis et indhold af nikotin i disse poser – og derfor har de også fået det navn, de har fået.

Forskellen på de to ting er dog, at der er tobak i snus, hvilket er, hvad der har gjort det ulovligt i Danmark. Det er dog ikke tilfældet for nikotinposer, hvorfor der ikke er tale om et tobaksprodukt, hvilket medfører, at det gerne må sælges i Danmark.

Mange tror, at snus og nikotinposer er det samme

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er rigtig mange, der tror, at der ikke er nogen forskel på snus og nikotinposer. De minder nemlig rigtig meget om hinanden.

De to produkter nemlig stort set ens, da den eneste forskel er, at der er tobak i snus. Det har gjort, at der i dag er mange, der blot kalder nikotinposer for snus, da de to produkter er stort set identiske.

Hvis du har brug for et produkt, du kan købe i stedet for snus, efter det er blevet gjort ulovligt, skal der derfor ikke være nogen tvivl om, at du bør tage et kig på nikotinposer, da de to produkter minder meget om hinanden.

Nikotinposer kan både købes i butikker og på nettet

Det er ganske let at finde et sted, hvor du kan købe nikotinposer. I og med, at det er lovligt at sælge dem, er det også muligt at finde dem på nettet og i en lang række butikker.

I takt med, at de er blevet mere udbredte, er det faktisk muligt at finde dem i både supermarkeder og på tankstationer. Hvis du har brug for en dåse med nikotinposer, er det derfor ikke videre vanskeligt at finde et sted, hvor du kan købe den.

Det er dog som regel en god idé at købe dem på nettet. Hvis du gør det, kan du nemlig ikke blot vælge fra et større udvalg af nikotinposer – du har ofte også mulighed for at spare penge, når du køber dem.